Totdat Corona de wereld overspoelde in 2020 heb ik een praktijk gehad en was dit ook haalbaar. Helaas was door Corona geen praktijk meer mogelijk en heb ik in 2021 noodgedwongen mijn praktijk tijdelijk moeten sluiten omdat het niet langer financieel haalbaar was om die praktijk aan te houden.

Praktijk

Vanaf dat het boek ‘Van Harte Mens’ uitkwam in 1998 heb ik een praktijk gehad als Malva-therapeut. In eerste instantie heette deze praktijk ‘Iris’. Pas veel later toen Vayra vanaf 2008 al lang vorm gekregen had, heb ik in februari 2014 mijn praktijk ‘Ghanta’ genoemd.

Van Veghel naar Haarlem
Na jarenlang in Veghel een praktijkruimte aan huis te hebben gehad, kreeg ik in 2014 in Haarlem mijn eerste praktijkruimte buitenshuis in het ‘Touchdown Center Haarlem’. Toen dat bedrijfsverzamelgebouw werd opgeheven ben ik verhuisd naar het ‘Crown Business Center’ aan de A. Hofmanweg 5a te Haarlem, waar ik uitsluitend op afspraak werk.

Malvaleer
De therapie die ik geef is gebaseerd op de Malva-leer en op de behandelingen die door middel van lezingen en cursussen via het dieptrancemedium Lex Persoon tussen 1979 en 2002 zijn doorgegeven.

Specialist
Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar praktijkervaring. Door het uitwerken van talloze lezingen voor de praktijkcursussen en later voor de schriftelijke cursussen/boeken heb ik me de theorie van de behandelingen en de daarbij behorende achtergrondinformatie geheel eigen gemaakt. Het telkens opnieuw doornemen van de kennis doet hem beklijven en maakt dat je er veel meer mee kunt.
Ghanta - Praktijk
Ik ben de theorie, gecombineerd met de praktijk, gaan beheersen, waardoor ik meer en meer inzicht heb gekregen in de mogelijkheden die ik tot mijn beschikking heb voor de praktijk. Daarom durf ik mij niet alleen een therapeut maar ook echt een specialist te noemen in het toepassen van de therapie van de Malvaleer.

Gediplomeerd
Dieptrance medium Lex Persoon, toentertijd onder andere leiding gevend aan de Malvaschool, had dit begin jaren negentig al voorzien, zie mijn beide diploma’s in de Malvaleer.
.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19