Vragen?
Heb je vragen, wil je informatie of een afspraak maken, neem dan via de e-mail contact met mij op. De PC staat de hele dag aan en e-mails worden zeer regelmatig gelezen en over het algemeen snel beantwoord.
info@vayra.nl  of  info@vayra-ghanta.nl

Uiteraard kun je ook het contactformulier hiernaast invullen. Wel zo makkelijk.

Waarom niet via de mobiel/bellen?
Ik run een praktijk en mijn cliënten willen niet dat ze  tijdens hun behandeling worden gestoord. Daarnaast ben ik vaak zeer intensief bezig met het werken aan mijn laatste boek en dan kan de telefoon een storende factor zijn, die me uit mijn concentratie haalt.
Dus alleen om een afspraak op het laatste moment af te zeggen, of oponthoud onderweg te melden e.d. heeft telefonisch contact de voorkeur.
Adres praktijk: A. Hofmanweg 5a, 2031 BH, Haarlem, mocht je het niet kunnen vinden, ook dan is bellen natuurlijk wel mogelijk.

Ook niet 'terugbellen'
Aan mij vragen je ‘terug te bellen' werkt niet, om dezelfde redenen als hiervoor genoemd. Per e-mail gaat sneller, kan ik me beter concentreren en je dus beter van dienst zijn. En daar heb jij uiteindelijk ook baat bij, toch?

Hedwig Arkenaar
Contact
Click for new image
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19