Ankh - hanger
€   54,95

Een driedimensionale gegoten Ankh-hanger van 6 cm lengte. Meer dan alleen een mooi sieraad. Heeft een sterke, duidelijk voelbare positieve inwerking op de drager. Hiermee kun je je eigen energie extra opladen wanneer je dat nodig hebt. Door de grote lus verdiept hij je denken. Uniek ontwerp van designontwerpster Nicole Spiering

Verschil met andere Ankh-hangertjes
Meer dan 10 jaar droeg ik een 3 cm lang Ankh-hangertje. Zijn werking was me vertrouwd. Deed ik hem af, dan miste ik hem. Maar bij het dragen van deze driedimensionale, Ankh-hanger is een duidelijk veel sterkere werking voelbaar!
Uit eigen ervaring: Hedwig Arkenaar.

Inwerking grote Ankh-hanger
Hij maakt je lichter, tilt je als het ware boven jezelf uit, zonder dat je de aantrekkingskracht van de aarde verliest. Je zult dus niet gaan zweven. Hij maakt je positiever, luchthartiger, blijer en gelukkiger. De grote lus verruimt je denkvermogen en geeft je verdieping. De duidelijk afzonderlijke benen houden je geaard.
Kosten
€ 54,95 (exclusief € 3,00 briefpost verzending (risico koper),  of € 11,00 aangetekende, verzekerde verzending).
De Ankh hanger wordt geleverd zonder ketting! Verzendkosten buitenland op aanvraag.

Bestellen/levertijd
De Ankh - Hanger is vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Bij meerdere aanvragen tegelijk, kan het zijn dat hij bij besteld moet worden en heeft dan een levertijd die in principe ligt tussen de 4 en 6 weken.


Zelf Uitkiezen
Wanneer je de Ankh-hanger komt ophalen in Haarlem, kun je er zélf een uitkiezen. Je voelt dan meteen of hij bij je 'past'. Dit is tevens dé gelegenheid om kennis te maken met de schriftelijke cursussen/boeken, zoals:
----------* Werken met Ankh & Kosmische Schijven
----------* Werken met de Ankh voor Jezelf
----------* Van Harte Mens
Twijfel je nog welke Ankh je wilt? Dan is dat zeker een goede reden om langs te komen en zelf je keuze te maken! Maak daarvoor wel een afspraak:  info@vayra-ghanta.nl.
.
.